Antena 3 CNN Actualitate Religie "Sfântul Apostol ne primește pe toți!" | Mii de credincioşi au venit pentru slujba oficiată de ÎPS Teodosie la Peştera Sfântului Andrei

"Sfântul Apostol ne primește pe toți!" | Mii de credincioşi au venit pentru slujba oficiată de ÎPS Teodosie la Peştera Sfântului Andrei

Mii de credincioși au venit în această dimineață la Peștera Sfântului Andrei din județul Constanța, locul în care a sălășuit apostolul ocrotitor al României.

de Cătălina Smereca    |   

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, oficiază acolo o slujbă specială.

"Mii de pelerini au ajuns, în această dimineață, la Peștera Sfântului Andrei din localitatea constănțeană Ion Corvin.

Aici a ajuns și Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, împreună cu un sobor de preoți. El va oficia slujba de Sfântul Andrei la binecunoscuta peșteră.

Sunt oameni care au venit aici din întreaga țară. Mulți au ajuns încă de aseară și s-au cazat aici, în zonă.

Oamenii mărturisesc că au venit pentru că ei cred în minuni și pentru că an de an s-au rugat aici, pentru nevoile lor, constatând, ulterior, că au avut parte de sprijin dumnezeiesc.

ÎPS Teodosie: "Sfântul Aposto Andrei mijlocește să fim luminați și iertați de Dumnezeu"

Așadar, este o zi extrem de importantă pentru creștinii ortodocși și este de așteptat ca oamenii să rămână aici, la Mănăstirea Sfântului Andrei, până la orele după-amiezii, asistând la slujba oficiată de către Înalt Prea Sfințitul Teodosie", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Smereca.

"Iubiți frați români, care ați venit, mai ales, de departe. Bucurați-vă! Acum sunteți cu Sfântul Apostol Andrei.

Sfântul Apostol Andrei ne primește pe toți și ne iubește pe toți și mijlocește pentru toți să fim iertați de Dumnezeu și luminați, în timp ce el rămâne de veghe pentru noi și cu noi", a spus, la rândul său, înaltul prelat, într-un mesaj adresat credincioșilor.

Subiecte în articol: pestera sfantul andrei ÎPS Teodosie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile