Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semne pe care ţi le dă corpul când eşti în relaţia nepotrivită. Lidia Fecioru: „Este ca un semnal de alarmă"

Semne pe care ţi le dă corpul când eşti în relaţia nepotrivită. Lidia Fecioru: „Este ca un semnal de alarmă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre semnele pe care corpul le dă atunci când nu eşti în relaţia potrivit.

"Durerea de spate este unul dintre semne. Devenim din ce în ce mai trişti şi râdem din ce în ce mai rar. Se vede pe faţa noastră. Ochii sunt oglinda sufletului şi chiar dacă gura ar râde, ochii spun tot. Este o privire fără emoţie, o privire tristă.

Cei care te văd mai des observă că tu nu eşti bine. Trăieşti cu un om în casă şi toată ziua sunt reproşuri. Ele se adună. Tăcerea şi ignoranţa sunt mai dure decât o palmă.

Relaţia aceea de cuplu se duce într-o direcţie nu tocmai bună. Acolo este şi frustrare şi frică.

Agitaţia este un alt semn. Nici nu vrei să te mai duci acasă. Ajungi acasă şi eşti agitat. E ca şi cum s-ar activa o alarmă. Nu te mai simţi confortabil acolo. Starea asta este ca un semnal de alarmă.

Oamenii când gândesc prea mult sau sunt epuizaţi psihic au insomnii. Nu te mai poţi odihni şi trebuie să găseşti o soluţie şi să ieşi din acea relaţie.

Este foarte important să ne ghidăm după instinct. Cumva, simţim când ceva nu este în regulă.", a spus Lidia Fecioru.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile