Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii: „Ne-ar pune viața în pericol”

Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii: „Ne-ar pune viața în pericol”

de Ioana Coman    |   

Celebra cântăreață Selena Gomez a dezvăluit cu nu poate face copii din cauza problemelor de sănătate care ar face ca sarcina să fie un risc atât pentru ea, cât și pentru făt, scrie The Guardian

Într-un interviu pentru Vanity Fair, actrița din „Only Murders in the Building” a mărturisit că și-a dorit să-și întemeieze o familie până la împlinirea vârstei de 35 de ani. 

„Nu am mai spus-o până acum, dar, din păcate, nu pot face copii”, a spus ea. „Am o mulțime de probleme medicale care ar pune viața mea și a copilului în pericol.” 

Vedeta în vârstă de 32 de ani nu a precizat care este problema medicală, însă se știe că a fost diagnosticată cu lupus în 2015, o boală în care sistemul imunitar își atacă propriile țesuturi și organe. Un an mai târziu, ea a fost, de asemenea, diagnosticată cu anxietate și depresie, care pot fi legate atât de lupus, cât și de unele medicamente luate pentru a trata afecțiunea.

În 2017, Seena a suferit un transplant de rinichi, tot din cauza lupusului. În 2020, a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, după ce a experimentat un episod psihotic în timpul căruia a auzit voci și a avut gânduri suicidare. 

În 2022, ea a spus pentru Rolling Stone că două medicamente necesare pentru tulburarea bipolară nu permit să aibă o sarcină în siguranță. 

Selena a precizat că își dorește să adopte, asta și pentru că propria ei mamă a fost adoptată. 

„Acum, m-am obișnuit cu ideea. Mi se pare o binecuvântare că există oameni minunați care sunt dispuși să facă surogat sau că pot adopta, iar ambele posibilități sunt foarte bune pentru mine. Sunt încântată și dornică să știu cum va arăta această călătorie, chiar dacă va arăta puțin diferit. La sfârșitul zilei, nu-mi pasă. Oricum, dacă va fi să am un copil, îl voi avea. Va fi al meu. Va fi copilul meu”, a mai spus vedeta.

Subiecte în articol: Selena Gomez lupus
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile