Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Selena Gomez a devenit miliardară. Ce avere a strâns artista până la 32 de ani

Selena Gomez a devenit miliardară. Ce avere a strâns artista până la 32 de ani

de Mia Lungu    |   

Artista internațională Selena Gomez poate adăuga acum titlul de miliardară la lista sa lungă de realizări, transmite CNN.

Actrița, cântăreața, investitorul și antreprenorul în vârstă de 32 de ani tocmai a atins acest obiectiv financiar, devenind astfel unul dintre cei mai tineri miliardari prin mijloace proprii din Statele Unite, potrivit Bloomberg, care îi evaluează averea netă la 1,3 miliarde de dolari.

O parte din averea vedetei din „Only Murders in the Building” provine din cântat, parteneriate cu branduri și actorie, dar „cea mai mare parte” a averii sale este legată de Rare Beauty, linia sa de machiaj veche de 5 ani, care este un succes printre influenceri și adolescenți, a dezvăluit vineri publicația.

Averea lui Gomez se bazează pe „valoarea estimată” de Bloomberg a participației sale la brandul de frumusețe, plus interesul ei în platforma de sănătate mintală Wondermind și diverse alte câștiguri din muzică, actorie, proprietăți și banii pe care îi face din parteneriate despre care postează pe social media, care include cei 424 de milioane de urmăritori ai săi pe Instagram.

Popularitatea sa pe Instagram o face a treia cea mai urmărită persoană din lume, după celebritățile fotbalului Cristiano Ronaldo (638 de milioane) și Lionel Messi (504 milioane), ajutând-o să obțină sponsorizări masive cu Puma, în valoare de 30 de milioane de dolari, și Coach, un contract de 10 milioane de dolari.

Urmărirea ei a ajutat însă și linia Rare Beauty, plasând-o în categoria brandurilor de machiaj conduse de celebrități, dominată de Rihanna și Kardashians. De asemenea, Gomez ar fi contactat investitori pentru Rare Beauty, solicitând o evaluare de 2 miliarde de dolari.

Alte surse de venit pentru fostul copil-vedetă includ veniturile din serialul Hulu „Only Murders in the Building”, care tocmai a fost reînnoit pentru un al cincilea sezon, în care câștigă 6 milioane de dolari pe sezon, potrivit Bloomberg, și o parte mai mică din drepturile de autor din muzică.

Subiecte în articol: Selena Gomez miliardară artista
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile