Antena 3 CNN Politică Ședință la vârful PSD, plan împotriva anticipatelor

Ședință la vârful PSD, plan împotriva anticipatelor

Liderii PSD se reunesc în ședință la vârf să pună la punct strategia pentru a contracara planul liberalilor de a provoca alegeri anticipate. Social-democrații vor să atace pe mai multe fronturi: și desemnarea lui Ludovic Orban de a forma noul guvern după ce a fost dat jos prin moțiune de cenzură, dar și ordonanțele de urgență adoptate în număr record în ultima ședință de guvern dinaintea moțiunii.

de M.V    |   

Urmează o săptănână de foc pe scena politică, pentru că luni, cel mai probabil, social-democrații ar urma să depună la CCR o sesizare de neconstituționalitate, asta după ce Klaus Iohannis, în urmă cu câteva zile a venit cu propunerea ca Ludovic Orban să fie varianta de premier.

Deși social-democrații au majoritate în Parlament și au trântit executivul cu moțiunea de cenzură și au venit la Cotroceni, împreună cu Pro România, cu propunerea de premier, având majoritate parlamentară, Președintele a ales tot varianta liberalilor.

Surse politice spun că Orban va veni cu lista de miniștri în Parlament și tot mâine social-democrații va depune cererea la CCR.

Subiecte în articol: PSD Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog