Antena 3 CNN Actualitate Secretele murdare din spatele demisiei procurorului Negulescu. Cum a ajuns Poliţistul Anului „la nebuni“ după ce a încercat să se sinucidă

Secretele murdare din spatele demisiei procurorului Negulescu. Cum a ajuns Poliţistul Anului „la nebuni“ după ce a încercat să se sinucidă

Convorbirea telefonică în care Mircea Negulescu, procurorul DNA Ploieşti, foloseşte apelative jignitoare la adresa unor magistraţi, scoate la iveală tensiunile care au existat din 2013 încoace în rândul oamenilor legii care şi-au desfăşurat activitatea în diverse structuri de Parchet din Prahova. Victime colaterale ale acestor scandaluri au fost poliţişti, oameni de afaceri sau şefi în cadrul unor instituţii de stat, scriu jurnaliștii adevarul.ro.

În discuţia cu Monica Constantin, șoția afaceristului Vlad Constantin, Negulescu a pomenit și de Marius Pop, un polițist desemnat Poliţistul Anului în 2009, care a ajuns să fie internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” după mai multe tentative de suicid. 

Din erou al Poliţiei Române, Marius Popa a ajuns colaboratorul unui inculpat pentru evaziune fiscală, iar mai nou anchetat pentru furnizare de informaţii nedestinate publicităţii.

Numele poliţistului apare în referatul de arestare preventivă emis pe numele lui Vlad Constantin, în cauza în care este acuzat că a şantajat şi ameninţat mai mulţi poliţişti, şefi de Ocol Silvic şi oameni de afaceri. 
 

Subiecte în articol: DNA Ploieşti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile