A apărut noul panettone cu făină de greieri. Ce aromă are PanCricrì
Publicat acum 3 ore si 23 minute
Cei mai gustoşi ardei pentru copt sunt cei roşii – kapia sau gogoşari.
Se aleg ardei mai drepţi, fără multe valuri, ca să se poată coace uniform. Verificaţi atent pe lângă codiţă, să nu fie găuri, pentru ca au viermi înăuntru. Ardeii spălaţi şi şterşi de apa se pot coace in tigaie, în baie de ulei. În felul acesta, ardeii vor fierbe in ulei, fără sa se ardă, vor fi moi şi foarte dulci .
Când sunt gata, se scot şi se lasă la răcit, într-o strecurătoare. Această reţetă nu este însă, dietetică, din cauza uleiului pe care îl reţin ardeii. Ardeii se pot coace şi pe grătar, dar aveţi grijă ca jarul să nu fie prea iute.
Continuarea, pe CSID.