Antena 3 CNN Life Originea Secret Santa. De unde a început tradiția de a primi și oferi cadouri anonime

Originea Secret Santa. De unde a început tradiția de a primi și oferi cadouri anonime

Secret Santa a devenit o tradiție în companiile mari, un eveniment plin de bucurie și cadouri care unește angajații. Mulți dintre noi am participat la un astfel de eveniment. Am oferit și am primit un cadou anonim. Totuși, acest obicei are și o istorie în spate.

de Alexandra Axinia    |   

Larry Dean Stewart

Meniul de Revelion, mai scump decât cel de nuntă. Sumele plătite de români pentru a petrece la restaurant

Stewart a murit în 2007 din cauza cancerului esofagian la vârsta de 58 de ani. Cu puțin timp înainte de a muri, identitatea sa a fost dezvăluită, iar până la această dată, orașul său natal, Kansas City, continuă tradiția, prin donații anonime către cei nevoiași.

Regula de bază pentru Secret Santa, cadouri anonime 

Secret Santa a devenit o tradiție în unele familii, între colegii de la muncă sau colegii de la școală. Fie că se stabilește un buget sau nu, regula de bază este cadoul anonim. Deși mulți angajați participă la schimbul de cadouri Secret Santa doar pentru a se distra și a crea o atmosferă festivă în birou, această tradiție are și o semnificație profundă.

La nivel fundamental, Secret Santa încurajează generozitatea și spiritul de comunitate. Actul de a oferi un cadou fără a dezvălui identitatea donatorului subliniază ideea de a face bine fără a căuta recunoașterea sau recompensa personală.

Subiecte în articol: secret santa cadouri de Craciun
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion