Antena 3 CNN Life Culinar Secretul perișoarelor pufoase, care nu se sfărâmă în ciorbă. Gospodinele cu experiență apelează mereu la acest truc

Secretul perișoarelor pufoase, care nu se sfărâmă în ciorbă. Gospodinele cu experiență apelează mereu la acest truc

Puține gospodine cunosc adevăratul secret al perișoarelor pufoase, care nu se sfărâmă în ciorbă.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Ciorba de perișoare se află pe lista preparatelor adorate de mulți români, fiind gustoasă și sățioasă.

Servită cu multă verdeață, ciorba de perișoare este delicioasă, mai ales dacă este servită cu puțină smântână.

Deși rețeta este simplă și nu necesită ingrediente complicate, este important să fie respectați anumiți pași.

De multe ori, perișoarele adăugate în ciorbă se destramă, fiind vorba despre o problemă cu care se confruntă multe gospodine. 

O greșeală majoră pe care o fac multe gospodine se referă la cantitatea de orez adăugată în compoziția pentru perișoare.

Adăugat în exces, orezul poate face ca perișoarele să se desfacă în bucăți, deoarece compoziția nu se leagă așa cum trebuie.

Astfel, două linguri de orez vor fi suficiente pentru 500 de grame de carne tocată.

În plus, atunci când carnea folosită are multă grăsime, riscul ca perișoarele să se destrame este inevitabil. 

Totodată, prea multă ceapă poate fi o altă cauză pentru care perișoarele se sfărâmă în ciorbă. 

Un secret pentru o compoziție omogenă de perișoare este reprezentat de albușul de ou. 

Adăugat alături de celelalte ingrediente, albușul de ou va ajuta perișoarele să fie pufoase și să rămână întregi în timpul fierberii.

Subiecte în articol: perisoare ciorba de perisoare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile