Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Sebastian Burduja: „Sondajele mele arată că sunt la 1% de Nicuşor. Iau în calcul să câştig”

Sebastian Burduja: „Sondajele mele arată că sunt la 1% de Nicuşor. Iau în calcul să câştig”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria București, a vorbit la Antena 3 CNN despre planul pentru a câştiga alegerile din 9 iunie.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Întrebat pe ce loc este în sondajele de opinie, Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Bucureștiului, s-a declarat optimist de rezultate şi ia în calcul câștigarea alegerilor din 9 iunie. 

"Eu vă pot spune datele noastre făcute cu consultanţii din Statele Unite, eu în ei am încredere, şi ne dau pe locul 2. Sondajul s-a făcut telefonic pe 1.100-1.200 de subiecți.

Eu nu am comentat sondajele pentru că nu mi se pare corect. Alţi candidați din categoria foștilor, cei care au avut șansa să schimbe oraşul în bine şi nu au făcut-o, au devenit sociologi, politologi, mai ales primarul în funcţie, mergând pe această idee toxică a votului util, de tipul: eu recunosc că Burduja este mai bun. Dacă şi dumneavoastră credeți asta, totuși votați-l pe Nicușor Dan, ca să nu iasă Gabriela Firea.

Este un argument ieftin şi, dacă după patru ani de mandat aceasta este linia pe care merge actualul primar general, este într-adevăr un argument să-l trimitem acasă sau la catedra de matematică. 

Eu cred că Nicuşor știe că eu sunt pe locul doi, dar el nu este interesat să dezbată că nu are ce să spună. Eu mi-am prezent public planul pentru București. Nu am refuzat nicio invitație la dialog sau o invitație la o dezbatere", a spus Sebastian Burduja la Antena 3 CNN. 

 

Subiecte în articol: Sebastian Burduja
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet