Antena 3 CNN Externe Actorul Sean Penn l-a vizitat pe Volodimir Zelenski. I-a adus Oscarul său, în semn de credință ca Ucraina va câștiga războiul

Actorul Sean Penn l-a vizitat pe Volodimir Zelenski. I-a adus Oscarul său, în semn de credință ca Ucraina va câștiga războiul

Actorul și producătorul american Sean Penn a mers în vizită la președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Penn i-a adus Oscarul său, în semn de credință ca Ucraina va câștiga războiul cu Rusia.

de Andreea Ştefan    |   

”Actorul și producătorul american Sean Penn vizitează Ucraina pentru a treia oară în timpul războiului.

De data aceasta, întâlnirea noastră a fost specială. Sean și-a adus statueta Oscar ca simbol al credinței în victoria țării noastre. Ea va rămâne în Ucraina până se termină războiul.

A fost o deosebită plăcere să îi prezint lui Sean Penn Ordinul de Merit III. Mulțumim pentru susținerea atât de sinceră și contribuția importantă la popularizarea Ucrainei în lume!”, a scris Volodimir Zelenski într-o postare pe Facebook.

”Aleea Curajului este un loc datorită căruia generațiile moderne și viitoare de ucraineni își vor aminti de acei bravi care au fost alături de Ucraina de la început.

Alături de numele multor lideri mondiali care au ajutat Ucraina în timpul războiului, există și plăcuța cu numele lui Sean Penn.

Sean Penn a vizitat Ucraina în prima zi a invaziei ruse pentru a captura ce se întâmplă în țara noastră și a spune lumii adevărul despre agresiunea rusă. Un astfel de sprijin pentru Ucraina și oamenii săi este foarte valoros”, a mai transmis Volodimir Zelenski.

Subiecte în articol: sean penn Volodimir Zelenski
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile