Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se uita cu fiica ei la niște fotografii vechi, dar a încremenit când a auzit ce a început să spună fata. „Niciodată nu m-am gândit că nu este normal”

Se uita cu fiica ei la niște fotografii vechi, dar a încremenit când a auzit ce a început să spună fata. „Niciodată nu m-am gândit că nu este normal”

Rebecca Sharrock, în vârstă de 29 de ani s-a născut cu o condiție medicală numită memorie autobiografică superioară care îi permite să își amintească absolut toate experiențele din trecut.

„Cea mai veche amintire este de când mi s-a făcut o fotografie pe când aveam 12 zile. Am văzut o fotografie a acelei poze când aveam 12 ani, dar mereu mi-am amintit și vorbeam cu mama mea despre asta când eram mai mică. Ea a fost șocată că îmi punteam aminti și când am văzut fotografia era datată 23 decembrie 1989, când aveam 12 zile. Niciodată nu m-am gândit că nu este normal să îți amintești astfel de lucruri”, a explicat ea.

Tânăra este una din cele 60 de persoane din întreaga lume care suferă de memorie autobiografică superioară numită și „super memorie”, potrivit mirror.co.uk.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile