Antena 3 CNN Actualitate Locale Se plimba printr-un parc din Sibiu când a văzut două eleve făcând ceva năucitor. A scos telefonul și a filmat totul. "Marș, nu mai comenta!" FOTO

Se plimba printr-un parc din Sibiu când a văzut două eleve făcând ceva năucitor. A scos telefonul și a filmat totul. "Marș, nu mai comenta!" FOTO

O elevă de la Colegiul Național Pedagogic "Andrei Șaguna" din Sibiu a fost bătută de o tânără de la Liceul Tehnologic "Avram Iancu". Incidentul s-a petrecut luni, după orele de curs, în Parcul Cetății, scrie Tribuna.

La eveniment au participat și câțiva colegi de-ai lor, care, însă, nu au intervenit în disputa celor două eleve, ba din contră, le încurajau agresiunea și le-au filmat.

"Te omor, ai înțeles?", "Marș, nu mai comenta", sunt câteva dintre amenințările elevei de la Liceul Tehnologic.

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu transmite că până la această oră nu a fost înregistrată nicio plângere care să vizeze acest incident.
“În referire la imaginile publicate în mediul online, care surprind o agresiune între două tinere, vă informăm că, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-au declanșat verificări privind stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor implicate și aplicarea măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile