Antena 3 CNN Actualitate Inedit Scrisorile nemaivăzute până acum ale primei criminale în serie din Marea Britanie. Adevărul a ieșit la iveală după 143 de ani

Scrisorile nemaivăzute până acum ale primei criminale în serie din Marea Britanie. Adevărul a ieșit la iveală după 143 de ani

Mary Ann Cotton a fost spânzurată pe 24 martie 1873 pentru uciderea fiului ei vitreg, însă recent s-a descoperit că femeia ar fi avut la activ, de fapt, 21 de crime, din rândul familiei și prietenilor, scrie Mirror.

Dezvăluirile au fost făcute odată cu descoperirea mai multor scrisori ale femeii considerate acum drept ”primul criminal în serie din Marea Britanie”, 143 de ani mai târziu.

Deși niciodată nu au existat suficiente probe care să susțină că ea și-a ucis membrii familiei, se crede acum că femeia și-a otrăvit trei din cei patru soți, opt copii, șapte nepoți, propria mamă, un amant și un prieten incomod.

Scrisorile au fost descoperite în celula ei din Închisoarea Durham și au fost scoase la licitație în Leyburn, North Yorkshire.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile