Antena 3 CNN Actualitate Scene violente în timpul protestului oierilor din Piața Victoriei. O jandarmeriță a fost lovită în cap cu o talangă

Scene violente în timpul protestului oierilor din Piața Victoriei. O jandarmeriță a fost lovită în cap cu o talangă

de Bianca Chirilă    |   

O jandameriță a fost lovită în cap cu o talangă, în timpul unui protest al oierilor organizat luni, în Piața Victoriei, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Potrivit autorităților, în timpul protestului, mai multe persoane s-au apropiat de gardurile de protecție, pentru a-și exprima nemulțumirile. Una dintre ele a reușit să iasă pe carosabil, moment în care jandarmii au încercat să o aducă înapoi în zona de desfășurare, moment în care celelalte persoane au început să forțeze gardurile de protecție.

În acel moment, o jandarmeriță a fost lovită în cap cu o talangă, fiind condusă ulterior la un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, persoana în cauză s-a îndreptat către Muzeul Antipa, moment în care forțele de ordine s-au deplasat către acesta pentru a-l aduce la autospecială în vederea stabilirii identității.

Persoana a refuzat și a fost nevoie de folosirea forței pentru a fi introdus în autospecială.

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru identificare și luarea măsurile legale împotriva acestuia.

Autoritățile au făcut apel la cei prezenți, cât și la ceilalți cetățeni, să fie responsabili.

Ciobanii sunt nemulțumiți de modul în care autoritățile au gestionat criza provocată de pesta ovină. Mai multe animale au fost sacrificate.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile