Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene incredibile în Bistrița. Un elev a venit beat într-un centru de plasament, a bătut doi educatori și le-a rupt hainele

Scene incredibile în Bistrița. Un elev a venit beat într-un centru de plasament, a bătut doi educatori și le-a rupt hainele

Un elev în vârstă de 16 ani de la Centrul de Plasament Beclean, județul Bistrița-Năsăud a fost internat la Psihiatrie.

Acesta a luat la bătaie doi educatori, a spart ușa de la apartamentul unde este cazat și și-a agresat frățiorii mai mici. Ce l-a enervat în asemenea hal:
Incidentul a avut loc în 20 octombrie, la Centrul de Plasament din Beclean. Adolescentul de 16 ani a venit beat în centru și a început să agreseze pe toți care i-au ieșit în cale. Educatorul de serviciu a aflat că adolescentul a consumat băuturi alcoolice și l-a întâmpinat la poartă, în încercarea de a-l calma, scrie bistriteanul.ro.

I-a reproșat faptul că a consumat băuturi alcoolice la o petrecere în familie, moment în care adolescentul și-a ieșit din minți și a început să-l agreseze pe bărbat. I-a sărit în ajutor paznicul unității, însă nici acesta nu a reușit să-l stăpânească pe băiat.

Nu s-a oprit aici, și-a continuat drumul spre apartamentul în care locuia în centru, i-a spart ușa, a agresat o altă educatoare, dar și pe cei trei frați mai mici care stau cu el.

Cei doi educatori agresați de adolescent sunt în concediu medical.


 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile