Antena 3 CNN Actualitate Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat

Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat

de Bianca Chirilă    |   

O polițistă a fost bătută în timpul unui concert al manelistului Babasha. Scandalul a avut loc joi seară, în Cernavodă. Întregul moment a fost filmat de cei prezenți la eveniment.

Scandalul s-a petrecut la Cernavodă, în timpul festivităților dedicate zilelor orașului Cernavodă, în timp ce pe scenă se afla manelistul Babasha. A fost un conflict între unul dintre participanții la eveniment, un localnic, cel mai probabil, și polițiștii locali de acolo.

Deocamdată, nu se știe de la ce a izbucnit conflictul, cert este că a degenerat la scurt timp. Bărbatul a împărțit pumni și picioare în stânga și în dreapta, iar la un moment dat a lovit o polițistă de la Poliția Locală din Cernavodă. I-a aplicat un pumn în zona feței, iar femeia s-a dezechilibrat. Ulterior, au intervenit alți patru angajați ai Poliției Locale, care au reușit să-l imobilizeze pe individ.

El a fost reținut, iar cazul este în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar procurorii urmează să afle exact de la ce a pornit totul. De altfel, Babasha și-a întrerupt concertul în momentul în care scandalul a degenerat, iar evenimentul a continuat după ce bărbatul a fost imobilizat.

Subiecte în articol: babasha concert politist
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile