Antena 3 CNN Externe Scene halucinante într-un oraș din Italia. Se organizează lupte cu copii, publicul plătește 5 euro pe bilet ca să asiste

Scene halucinante într-un oraș din Italia. Se organizează lupte cu copii, publicul plătește 5 euro pe bilet ca să asiste

de Bianca Chirilă    |   

Îngrijorare în rândul autorităților dintr-un orășel italian, după ce au descoperit că în localitatea lor se organizează bătăi între copii și, în același timp, alți minori plătesc ca să vadă aceste bătăi. 500 de copii au fost identificați de carabinieri în filmulețele care circulă deja pe rețelele sociale.

O anchetă de amploare a fost începută la Muggia, lângă Trieste, în Italia, acolo unde 500 de adolescenți au fost ar fi participat la aceste întâmplări. Este vorba despre bătăi organizate de adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, la care alți tineri plătesc câte cinci euro pentru un bilet, ca să fie spectatori la aceste scene.

De asemenea, videoclipurile luptelor sunt apoi postate pe Tiktok ca „premiu”.

Filmulețele care au devenit virale au ajutat autoritățile să identifice acești tineri și vor încerca să oprească fenomenul, care pare să fie unul în creștere și care a dat naștere unei zone extrem de violente unde se petrec acte de vandalism, iar consumul de droguri a crescut foarte mult și au loc și diverse jafuri în zona respectivă.

Subiecte în articol: Italia bătaie copii
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile