Antena 3 CNN Life Scapă de grija banilor și devino total independentă

Scapă de grija banilor și devino total independentă

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Știm cât e de greu pentru o tânără din provincie să se descurce într-un oraș precum Bucureștiul. Cu atât mai mult cu cât tânăra respectivă nu provine dintr-o familie de bani gata.

În aceste condiții, să-ți cauți chirie în jungla urbană a capitalei poate fi o aventură riscantă. Mai ales când nu ai un job stabil și depinzi de puținii bani ai părinților. Mai ales când atâtea lucruri îți fac cu ochiul – cofetării, magazine de haine, terase și restaurante – și ție abia dacă îți ajung economiile de la o lună la alta.

Dacă te regăsești și tu în profilul de mai sus, nu dispera! Avem soluția ideală pentru tine. Pentru ca problemele financiare să nu mai fie altceva decât un vis urât, pentru ca tu să te poți bucura de viață. Așa cum se cuvine oricărei fete care, după terminarea liceului, vine la București în căutarea unui trai mai bun.

Vrei casă, mașină și haine de la brandurile preferate? Împlinește-ți visul acum!

Cum îți sună 10 000 de lei salariu pe lună? Doar cel de bază, fără bonusuri și comisioane. Probabil zâmbești, dai din cap, te gândești că e o glumă. Dacă ți-am spune că nu am avut deloc intenția să glumim, ci e cât se poate de real? Nu trebuie decât să te angajezi ca model online la Money Studio și vei avea parte de unul dintre cele mai bine plătite joburi din România. Vezi detalii pe site!

Și realitatea ca de basm nu se oprește aici! Poți avea propriul apartament fără dobândă și cu avans 0% în orice zonă a Bucureștiului. Colaborăm cu cel mai bun dezvoltator imobiliar din capitală pentru a te ajuta să-ți achiziționezi cât mai repede casa visurilor. Să plătești pentru ea rate la bancă timp de 30 de ani? Nu există credite imobiliare în această ecuație! Salariul tău uriaș îți permite această investiție de lux.

Apropo de investiții de lux, suntem convinși că, nu o dată ți-a trecut prin minte, să-ți “asortezi” casa cu o limuzină sport, cu mulți cai putere. La Money Studio îți oferim posibilitatea obținerii unui leasing imediat. Încă din prima lună de angajare! Astfel, vei fi cu un pas și mai aproape de stilul de viață hollywoodian la care ai tânjit încă din adolescență.

Și, ca prestanța și ascensiunea ta socială să fie complete, datorită salariului tău de model online, îți vei putea cumpăra hainele și gențile la care obișnuiai doar să te uiți cu resemnare. Gucci, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Balenciaga – doar câteva dintre brandurile de lux care îți vor umple șifonierul apartamentului tău de lux. Și îi vor face pe toți ceilalți să întoarcă privirile atunci când, îmbrăcată de la aceste branduri, vei deschide portiera mașinii tale de lux.

Calitățile necesare pentru a fi model online

Dacă ești tânără, încrezătoare în forțele proprii, senzuală și lipsită de prejudecăți, atunci nu ai cum să dai greș în alegerea de a te angaja ca model online. În plus, dacă ai cunoștințe medii în limba engleză, vei deschide uși la care nici nu te-ai fi gândit. Și vei avansa în carieră mai repede decât ți-ai fi imaginat vreodată.

Abilitățile bune de comunicare sunt, de asemenea, esențiale. Vei vorbi mult cu clienții și va trebui să îi asculți și să empatizezi cu ei. Să dai dovadă de o bună înțelegere, cu alte cuvinte. Atunci, ei se vor întoarce la tine, te vor privi cu încredere și, în ochii lor, vei deveni modelul online preferat.

Bineînțeles, dacă vei atinge această bornă de performanță – și credem că ai toate atuurile necesare să faci asta – nici bonusurile financiare nu vor întârzia să apară.

Alte avantaje ale angajării ca model online

Am vorbit de mașini, haine și apartamente de lux. Dar lista de beneficii ca model online la Money Studio nu se oprește aici. Nici pe departe! Pe lângă faptul că ai șansa să îți organizezi singură programul (poți lucra, astfel, dimineața, la prânz sau noaptea), noi ne ocupăm zilnic de imaginea ta. Lucru care presupune machiaj, tratamente cosmetice, servicii de hair stylist, asigurare medicală privată.

Tot la acest capitol, dacă simți că frumusețea ta fizică ar cere niște îmbunătățiri, nu trebuie să stai să triezi recomandări peste recomandări de specialiști. Noi te asigurăm că lucrăm cu cei mai reputați chirurgi esteticieni din domeniu. Vrem să îți atingi potențialul maxim. Și, dacă drumul spre acest succes desăvârșit e presărat cu obstacole, noi suntem acolo să le îndepărtăm. Prin urmare, îți punem la dispoziție o gamă largă de operații estetice, pe care le poți plăti în rate.

Nu în ultimul rând, suntem conștienți că orice angajat are nevoie de o pauză binemeritată. Nici modelele online nu fac excepție, cu toate că unii oameni consideră ca această meserie e ușoară. Așadar, îți poți lua concediu când dorești și, mai important, unde dorești. Călătorește cât mai des și bucură-ți sufletul cu vacanțe în țări exotice! La fel ca în cazul operațiilor estetice, și aici îți oferim posibilitatea să-ți plătești vacanțele în rate.

Cred că te-am convins în final că lista noastră de beneficii nu o vei mai întâlni nicăieri altundeva!

Alege Money Studio și grija banilor nu va mai fi o problemă!

De aceea, îți sugerăm să nu mai stai pe gânduri și să vii la noi cât mai repede. Dubiile sau îndoiala nu-și au rostul. Cu Money Studio ai parte de stabilitate financiară, apreciere și admirație, pe scurt, un job care știe să te pună în valoare.

Să mai vorbim și de împlinirea tuturor visurilor? Vacanțe, case, mașini, haine care mai de care? Cu salariul de aici, nicio dorință nu va mai fi interzisă, niciun obstacol financiar, imposibil de  depășit.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile