Antena 3 CNN Actualitate Scandal pe Transfăgărășan. Un bărbat cu un bebeluș în brațe i-a înjurat pe inginerii silvici care nu l-au lăsat să se apropie de un urs

Scandal pe Transfăgărășan. Un bărbat cu un bebeluș în brațe i-a înjurat pe inginerii silvici care nu l-au lăsat să se apropie de un urs

de Georgiana Marina    |   

A fost scandal pe Transfăgărășan. Un turist s-a oprit să fotografieze un urs pe care inginerii silvici încercau să îl relocheze. Animalul era jumătate în cursa. Iar bărbatul, cu un copil în brațe, a refuzat să plece de acolo. Chiar a făcut scandal. L-au calmat jandarmii care i-au dat două amenzi. Si poliția s-a autosesizat pentru ultraj.

Dragoș Predescu, prefectul județului: "A coborât din mașină împreună cu copilul în brațe pentru a fotografia ursul, ursoaica care era gata gata să intre în cușcă în vederea relocării. La acel moment reprezentanții Direcției Silvice i-au atras atenția că este periculos, să se urce în mașină și să părăsească zona, acesta a devenit recalcitrant și a adresat injurii reprezentanților Direcției Silvice."

Mihai Coman, inginer la Direcția Silvică: "Când am văzut că a oprit am deschis geamul și am strigat la el că nu are voie să oprească. Inițial eu am vorbit către șofer n-am știut că mai este cineva în mașină. Șoferul mi-a făcut așa cu mâna că să stau că are și el chipurile o poză de făcut sau ceva și după câteva secunde s-a dat jos din mașină bărbatul despre care am vorbit cu un copil în brațe de câteva luni și atunci într-adevăr am ridicat mai mult tonul și i-am spus că e inconștient nu poate să facă așa ceva să pună în pericol copilul in primul rând și pe el."

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile