Antena 3 CNN Actualitate Scandal între Klaus Iohannis şi directorul Serviciului de Informații Externe, Mihai Răzvan Ungureanu. De la ce a pornit totul

Scandal între Klaus Iohannis şi directorul Serviciului de Informații Externe, Mihai Răzvan Ungureanu. De la ce a pornit totul

Între președintele Klaus Iohannis și directorul Serviciului de Informații Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, a izbucnit un conflict destul de puternic, în urma căruia, s-a aflat faptul că președintele i-a cerut şefului SIE să demisioneze printr-un SMS.

Acum, surse politice convergente susțin că președintele a fost extrem de dur cu Mihai Răzvan Ungureanu, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Cotroceni. Şeful SIE a încercat să își explice poziția în fața președintelui, iar la un moment dat Iohannis a bătut puternic cu palma în masă și i-a cerut să reflecteze la o părăsire a postului.

În cursul aceleiași zile, Klaus Iohannis i-ar fi transmis lui Mihai Răzvan Ungureanu  un SMS scurt prin care i-a cerut să demisioneze. Ca răspuns la SMS-ul președintelui, Mihai Răzvan Ungureanu i-a spus că și-a analizat activitatea instituțională și nu are motive să demisioneze. În acest conflict, PSD se declară un susţinător al lui Mihai Răzvan Ungureanu.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile