Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal în Centrul Vechi, la Botoșani: zeci de oameni au sărit să împiedice încătușarea a doi frați. Au intervenit poliția și jandarmii

Scandal în Centrul Vechi, la Botoșani: zeci de oameni au sărit să împiedice încătușarea a doi frați. Au intervenit poliția și jandarmii

de Cosmin Criste    |   

Un scandal care a necesitat intervenția poliției a fost declanșat, marți seară, de doi frați în Centrul Vechi din Botoșani, relatează Antena 3 CNN. 

Situația a escaladat rapid iar echipajul de poliție care a intervenit inițial a fost nevoit să ceară ajutoare.

"Conflictul a avut loc în parcarea unui supermarket din Centrul Vechi al municipiului Botoșani. Doi frați au început să se certe, iar la conflict s-au alăturat încă șase persoane.

O femeie a sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns la fața locului pentru a aplana conflictul.

Cei doi protagoniști au devenit și mai agresivi, iar în zonă s-au adunat zeci de persoane care au contestat încătușarea tinerilor implicați în scandal.

Echipajul de polițiști care a intervenit inițial a cerut sprijin. Astfel, la fața locului au ajuns alte trei echipaje de poliție și unul de jandarmi.

Scandalagiii au încercat să scape cu fuga printre blocuri, însă au fost urmăriți, prinși și încătușați.

De asemenea, mai multe persoane care s-au alăturat scandalului au fost duse la sediul poliției pentru audieri", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cosmin Criste.

Subiecte în articol: Botoșani doi frați scandal
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile