Antena 3 CNN Actualitate Justiție Șase medici și o asistentă din Timișoara, acuzați de luare de mită. Le-ar fi cerut bani bolnavilor de cancer pentru a-i trata

Șase medici și o asistentă din Timișoara, acuzați de luare de mită. Le-ar fi cerut bani bolnavilor de cancer pentru a-i trata

de Dragoș Boța    |   

Șase medici și o asistentă de la secția de onncologie a Spitalului Municipal din Timișoara au fost duși miercuri la audieri, fiind acuzați de luare de mită. Unul dintre medici a fost prins în flagrant când cerea bani de la pacienți.

Cele șapte cadre medicale sunt audiate în acest moment la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, într-un dosar de corupție. 

Din primele informații, ar fi vorba despre un dosar anchetat în ultimul an de către agenții Direcției Generale Anticorupție și de către procurori. 

În timpul investigațiilor a reieșit că acești medici le-ar fi cerut bolnavilor de cancer să le plătească sume importante de bani pentru a-i trata.

Operațiunea a fost declanșată de marți, când unul dintre medici a fost prins în flagrant de anchetatori când cerea mită.

Miercuri dimineața s-au făcut percheziții atât la spital, cât și la domiciliile acuzaților.

Subiecte în articol: Timisoara medici cruptie luare de mita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile