Antena 3 CNN Life Șase cățeluși încearcă să-și găsească o familie la BIAS 2024. Piloții îi îndeamnă pe oameni să-i adopte

Șase cățeluși încearcă să-și găsească o familie la BIAS 2024. Piloții îi îndeamnă pe oameni să-i adopte

de Bianca Chirilă    |   

Șase câini din adăposturi vor fi prezenți la BIAS 2024, cel mai impresionant show aviatic din România, în încercarea de a-și găsi familii. Piloții îi îndeamnă pe oameni să-i adopte.

[GAL layout="5"]

„Am venit la BIAS 2024 cu șase căței pentru adopție, 300 în adăpostul Brănești, 300 în adăpostul Speranța. Acum trei ani ne-a venit această idee și nu nouă, oamenilor de la aeroport, care încurajează adopția animalelor. Am acceptat pentru că este extrem de important să ajungem cât mai aproape de oameni, să înțeleagă că adopția face diferența, că animalele ne schimbă viața și că România are real o problemă cu animalele și că se poate rezolva prin metode umane, eficiente. Trebuie doar să ne dorim acest lucru”, a declarat un reprezentant al unuia dintre adăposturi.

Șase piloți care vor evolua în cadrul BIAS 2024 au fost însoțiți la conferința de presă organizată în ziua antrenamentelor oficiale pentru BIAS de câini abandonați și aflați în grija adăposturilor Brănești și Speranța, în București.

Subiecte în articol: caini adoptati BIAS piloti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile