Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De sărbători, dăruiește frumosul

De sărbători, dăruiește frumosul

Am intrat în decembrie, luna cadourilor și ne apropiem rapid de minunatele zile de sărbători. Una din pricipalele noastre griji, în această perioadă, este să găsim cadoul potrivit pentru oamenii dragi sufletului nostru.

de Georgiana Adam    |   

Dacă deja ai epuizat, în anii precedenți, toate variantele clasice și crezi că nu mai ai nicio idee și nu știi încotro să te îndrepți pentru o nouă tură de cumpărături, noi îți dăm o idee: dăruiește-le frumosul

Descoperă Buticul cu Gânduri Bune – noul magazin online, lasat în cadrul blogului Simonei Nicolae – symone.ro

Buticul cu Gânduri bune este un mic magazin online, lansat de curând, în același timp cu prima carte a Simonei – Puterea prezenței tale.

Cartea ei este un mix frumos între mesaje inspiraționale, menite să te facă să te concentrezi asupra lucrurilor frumoase din jurul tău, să îți dezvolți optimismul și să te concentrezi, așa cum spune și titlul, pe puterea prezenței tale și o colecție de mandale, gata pregătite pentru a fi colorate și pentru a te scăpa de stresul cotidian.

Cartea în sine o găsești pentru a o comanda aici. Poți alege varianta clasică, dacă ți-o dorești pentru tine sau dacă vrei să o oferi unei persoane dragi sau poți opta pentru un pachet mai complex și personalizat, în cazul în care cauți un cadou corporate.

Dacă vrei să optezi totuși pentru un alt cadou și aveai în gând să alegi un articol vestimentar care să amintească de perioada sărbătorilor, mai avem o veste bună : Poartă gândurile bune este o categorie din magazinul Simonei unei vei găsi o colecție interesantă, care are acel Je ne sais quoi, care te va convinge. Nu știm dacă este vorba despre calitatea produselor sau despre stilul interesant în care au fost concepute, dar pe noi ne-au convins. Desigur, s-ar putea să se datoreze chiar ideii principale care a stat la baza colecției și anume aceea de a purta mai aproape de suflet gândurile bune. Așa le atragem cel mai bine, până la urmă.

Dacă nici hainele nu te-au convins și vrei să mergi pe un cadou clasic, pe gustul oricum, îți recomandăm să răsfoiești si categoria cu produse specifice perioadei de iarnă. Vei găsi acolo decorațiuni pentru casă, aranjamente impresionante și accesorii pentru bradul de Crăciun, toate realizate manual de artiști români talentați.

În concluzie, dacă și voi vă doriți să puneți un zâmbet pe chipul celor dragi, cu ocazia sărbătorilor, dăruiți-le frumosul, comandând de pe www.symone.ro !

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile