Antena 3 CNN Actualitate Locale Șapte scandalagii au fost filmați în timp ce s-au bătut în stradă cu pari și cu lăzi de băutură, în Ilfov

Șapte scandalagii au fost filmați în timp ce s-au bătut în stradă cu pari și cu lăzi de băutură, în Ilfov

de Bogdan Borza    |   

O bătaie in toată regula a avut loc în fața unui local din comuna Grădiștea, județul Ilfov.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, aparent spontan, doua grupuri de bărbați încep să-și împartă pumni și picioare

Ei trec la nivelul superior, după ce pun mâna pe scaunele de pe terasă dar și pe niște pari, și continuă să-și administreze lovituri.

Și lăzile de bere au fost folosite în încăierare.

Un martor a sunat la 112, iar la fața locului au venit polițiștii, care i-au identificat pe cei implicați în conflict.

Două zile mai târziu, după ce i-au audiat pe protagoniști și au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au decis să îi rețină pentru 24 de ore.

"În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani, bănuiți de comiterea faptelor", a spus Florin Bădiță, agent de poliție în cadrul IPJ Ilfov.

"Bătăușii le-au spus anchetatorilor că violențele au pornit de la niște neînțelegeri mai vechi, nefiind prima oară când respectivii sunt implicați în scandaluri cu violențe. După o noapte in arest, judecătorii i-au plasat pe scandalagii sub control judiciar", a relatat Bogdan Borza, corespondent Antena 3 CNN.

Ancheta este desfășurată de  Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea iar suspecții sunt anchetați pentru tulburarea liniștii publice.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile