Antena 3 CNN Actualitate Inedit Salvatorii montani au un apel inedit pentru turiști: ”Nu vă mai faceți selfie-uri stupide!”

Salvatorii montani au un apel inedit pentru turiști: ”Nu vă mai faceți selfie-uri stupide!”

Salvatorii montani din Croația au publicat un anunț pentru turiștii care obișnuiesc să-și facă selfie-uri în ipostaze periculoase. Asta după ce câțiva turiști au fost la un pas de tragedie sau chiar și-au pierdut viața în asemenea circumstanțe, scrie libertatea.ro.

”Dragi turiști, noi vă respectăm, dar e timpul să vă respectați pe voi înșivă. Nu mai faceți selfie-uri stupide și periculoase. Va mulțumim”, a scris pe Twitter serviciul de asistență pentru salvare montană din Croația, invitând vizitatorii la prudență.

Acest apel al asistenței montane (@HrvatskaGSS) are loc după ce la sfârșitul lunii iunie s-a produs o prăbușire de la 75 de metri a unui turist canadian de 20 de ani în Parcul Național Plitvice din centrul țării. El și-a pierdut echilibrul pe marginea unei prăpastii în timp ce căuta cel mai bun cadru posibil pentru un selfie. A fost un miracol că a rămas nevătămat în cădere, prăbușirea lui fiind amortizată de copaci.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile