Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Salonul Beauty Line S Iași, un pas către frumuseţe şi încredere în sine

Salonul Beauty Line S Iași, un pas către frumuseţe şi încredere în sine

În contextul actual, traiul de zi cu zi devine tot mai solicitant, astfel că un stil de viaţă ordonat şi sănătos este dificil de respectat. Salonul Beauty Line S din Iaşi vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să îşi ofere un dar minunat, grija faţă de propriul corp.

de Georgiana Adam    |   

Tratamentele corporale în Iaşi la Beauty Line S

Atunci când vă confruntaţi cu problema kilogramelor în plus, cu inestetica celulită sau cu probleme dermatologice, atunci când doriţi să încetiniţi procesul de îmbătrânire sau vreţi să vă tonifiaţi musculatura, sau dacă, pur şi simplu, vă doriţi o clipă de relaxare, Salonul Beauty Line S din Iaşi va reprezenta cea mai bună alegere. Aici veţi beneficia de cele mai eficiente şi moderne tratamente corporale, menite să diminueze sau să preîntâmpine o serie de probleme situate la nivelul dermei sau muşchilor. Printre tratamentele oferite de Salonul Beauty Line S din Iaşi pot fi enumerate electrostimularea simplă sau fast slim, electrostimularea la cald sau cea pentru sâni.

De asemenea, pentru o piele curată, hidratată şi tonifiată, se poate recurge la împachetările oferite de Salonul Beauty S din Iaşi. Se poate alege dintr-o gama foarte extinsă, în care veţi descoperi împachetări cu alge, cu ceai verde, gel de cafea sau struguri. Salonul este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, astfel că vă pune la dispoziţie unele dintre cele mai eficiente tratamente şi proceduri care au drept scop diminuarea celulitei, sănătatea pielii şi tonifierea musculară. Dintre acestea, radiofrecvenţa corporală, mezoterapia, ultrasunetele corporale, vacuum, microdermabraziunea, lipolaserul, presoterapia sau liposucţia virtuală, reprezintă variante foarte eficiente la care puteţi apela. Dacă preferaţi masajul, Salonul Beauty Line S din Iaşi vă pune la dispoziţie o gamă extinsă de tehnici.

Epilarea definitivă SPL în Iaşi

Salonul Beauty Line S din Iaşi vă oferă posibilitatea epilării definitive SPL-Square Pulse Light. Aceasta reprezintă cea mai nouă variantă în domeniul luminii pulsate, datorită celor 5 impulsuri de energie consecutive şi constante, aplicate cu aceeaşi intensitate asupra foliculului de păr. Lumina astfel pulsată, penetrează pielea şi este absorbită de melanina din firul de păr. La contactul cu pielea, lumina se transformă în căldură, aceasta este transmisă prin firul de păr către rădăcină, conducând la distrugerea acesteia.

În cadrul Salonului Beauty S din Iaşi, epilarea definitivă SPL va fi efectuată de personal specializat, iar beneficiile nu vor întârzia să apară. Atunci când doriţi să alegeţi cea mai bună variantă de înlăturare a părului nedorit de pe corp, Beautylines.ro vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă pachete complexe şi atractive de tratament. În cadrul Salonului Beauty Line S din Iaşi, şedinţele de epilare se pot efectua chiar şi vara. Tehnica SPL nu poate fi aplicată în cazul firelor de păr albe sau roşcate.

De asemenea, procedura nu se aplică pe piele bronzată, fiind nevoie de un repaus de două săptămâni de la ultima expunere la razele solare. Pentru reuşita acestei proceduri, Salonul Beauty Line S din Iaşi, recomandă un anumit număr de şedinţe, stabilite în funcţie de pigmentul firului de păr, de culoarea pielii şi de zona unde se intervine. Rezultatele nu vor întârzia să apară, chiar după prima şedinţă, firul de păr asupra căruia s-a acţionat, căzând în termen de 10-14 zile de la momentul aplicării tratamentului. În urma aplicării epilării definitive SPL, pilozitatea se reduce cu aproximativ 90%-95%. Epilarea definitivă SPL efectuată în Salonul Beauty Line S din Iaşi, va dura 5 ani. Dacă se va aplica o şedinţă de întreţinere o dată la şase luni, rezultatele se vor prelungi cu încă 1 an. După această procedură, pielea va avea un asp

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile