Antena 3 CNN Sport Salariul lui Mircea Lucescu de la naționala României este „de zece ori” mai mic decât lua în alte părți: „Am vrut să vin gratis”

Salariul lui Mircea Lucescu de la naționala României este „de zece ori” mai mic decât lua în alte părți: „Am vrut să vin gratis”

de Andreea Ştefan    |   

Mircea Lucescu a declarat marți că a dorit să antreneze gratuit echipa națională, dar i s-a comunicat că acest lucru nu este posibil. El a menționat că salariul său la echipa națională este de zece ori mai mic decât în alte locuri unde a antrenat.

„Nu a existat negociere privind condiţiile financiare, ar fi vrut să antreneze gratis, este încă o dovadă de responsabilitate şi angajament. Vrem să tratăm acest moment cu seriozitate şi profesionalism”, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în timpul conferinței de marți.

Mircea Lucescu l-a întrerupt și a subliniat că, deși s-a oferit să vină gratuit, i s-a spus că acest lucru nu este posibil. Lucescu a accentuat că salariul său este de zece ori mai mic decât în alte locuri unde a antrenat.

„Am spus că vin gratis, din respect pentru echipa naţională, dar mi-a spus că nu se poate, aşa că iau la fel ca ceilalţi de dinaintea mea. Iau de zece ori mai puţin decât luam prin alte părţi. Vreau doar să reuşim să facem performanţă, pe primul loc este educaţia, apoi atitudinea, apoi disciplina. Jucătorii vin că au valoare, diferenţa o face capacitatea lor de a răspunde. Eu vin cu tot sufletul, cât o să mă ajute şi sănătatea, că la vârsta mea mai pot apărea probleme”, a afirmat Mircea Lucescu.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că durata contractului lui Mircea Lucescu este de doi ani, având ca obiectiv participarea la Cupa Mondială.

Lucescu preia funcția rămasă vacantă după expirarea contractului lui Edward Iordănescu.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile