Antena 3 CNN Actualitate Sala de sport a liceului din Brăneşti a devenit terenul de joacă al copiilor

Sala de sport a liceului din Brăneşti a devenit terenul de joacă al copiilor

De Ziua Copilului, elevii din Brăneşti au intrat în lumea aventurii şi a distracției. Au luat parte la ateliere de astronomie, arheologie şi la mici lectii de gătit. Copiii au aflat tainele universului de la astronomul Adrian Şonka şi s-au bucurat şi de un show aviatic. La evenimentul "De la cer la pământ și sub apă", organizat de Consiliul Județean Ilfov, au participat peste 500 de copii.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Ziua Copilului înseamnă distracţie, creativitate, dar şi iubire faţă de mediul înconjurător. De asta au avut parte elevii din Ilfov. Sala de sport a Colegiului Silvic Theodor Pietraru" s-a transformat intr-un tăram al veseliei.

După ce au învăţat cum să amenajeze și să îngrijească un acvariu, copiii au luat şi lecţii de gătit.

După o mică gustare, copiii au intrat în competiţie. Însă nu singuri, ci alături de adulţi. Inclusiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov s-a alăturat competiţiei.

Şi cursul de astronomie a fost un succes. Apoi, elevii s-au transformat şi în vănători de comori. Iar surpizele inedite pentru copii au curs.

La finalul evenimentul "De la cer la pământ și sub apă" , organizat de Consiliul Județean Ilfov, cei peste 500 de copii au primit legitimaţii de corespondenţi dar şi diplome de participare.

Subiecte în articol: Brănești Consiliul Județean Ilfov
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile