Antena 3 CNN Economic Sala de jocuri Laser Tag, locul unde uiti de toate grijile si stresul acumulate !

Sala de jocuri Laser Tag, locul unde uiti de toate grijile si stresul acumulate !

In zilele noastre, oamenii cauta diferite modalitati de relaxare, incercand sa scape pe cat posibil de stresul acumulat in timpul saptamanii, alegand sa isi „omoare timpul” mergand la sala, alergand in parc sau, mai nou, sa se distreze la Stalingrad Laser Tag Arena. Doritorii pot avea parte aici de distractie pe masura, fiind chemati sa isi provoace colegii sau prietenii la o lupta cum nu au mai vazut pana atunci.

Daca va intrebati ce este o sala unde se desfasoara jocuri de laser tag, ei bine trebuie sa stiti ca aici se folosesc arme cu laser (nu va fie teama, sunt complet inofensive) intr-un spatiu futuristic, controlat cu ajutorul unui computer. Va eti trezi, pur si simplu, intr-o lume a viitorului, exact cum ati vazut in filmele SF de la televizor si de pe marile ecrane. Pentru cei care au incercat paintball, jocurile de easer tag sunt cu adevarat un pas inainte.

Evident, echipele formate la fata locului se pot duela intre ele sau cu diversi adversari simulati de computer. Suntem siguri ca placerea va fi enorma iar distractia va fi pe cinste, pentru ca, in astfel de sali de jocuri, poti deveni orice erou doresti tu sa fii. Te poti trezi pe platoul de filmare al Star Wars sau poti nimicii adversarii precum Rambo in Afghanistan. Cu siguranta, te vei descatusa iar la finalul jocului iti vei dori sa revii ori de cate ori vei avea ocazia.

Pe fondul imaginilor simulate de computer, vei avea parte si de o coloana sonora cu adevarat impresionanta, adaptata stilului de joc pe care alegeti sa il folositi. Vor fi melodii care sporesc starea de tensiune specifica unei scene de lupta din filme. Vei avea parte de un show total de lumina, combinat cu razele laser, aceasta fiind o experienta pe care cu siguranta nu o vei uita prea usor. Te vei pierde in farmecul jocului si vei uita cu siguranta de tot stresul acumulat de-a lungul zilei sau saptamanii la locul de munca si nu numai. De asemenea, a participa la un astfel de joc poate fi o buna ocazie de a te reintalni cu prietenii cu care, oricum, nu te mai intalnisesi de mult.

Trebuie sa mai stiti ca un joc cu laser tag se poate juca individual dar si in echipe. De obicei, pe o arena de acest tip pot concura pana la 12 jucatori. Concurentii vor arata ca in filmele SF, fiind imbracati in costume de lupta iluminate si dotati cu arme laser. Nu, raza laser nu va fi letala precum in Star Trek, insa jocul te va teleporta cu siguranta acolo, cu puterea gandului. Fiecare joc are o anumita tema, putand fi create diverse campuri de lupta care sa arate ca un labirint. Rolul fiecarui luptator este sa se strecoare prin acest labirint de lumini, sa gaseasca adversarul si sa il elimine din joc.

Un joc de acest gen poate fi distractiv nu numai pentru o gasca de barbati iesiti la o bere, ci si pentru o familie care vine in oras pentru a se distra. Aceste sali de jocuri sunt, de asemenea, locatii perfecta pentru petreceri corporatiste tematice, precum si pentru zile de nastere organizate.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile