Antena 3 CNN Actualitate Locale S-au tras focuri de armă lângă Vama Veche. Scandalul ar fi izbucnit din cauza unor artificii

S-au tras focuri de armă lângă Vama Veche. Scandalul ar fi izbucnit din cauza unor artificii

de Mia Lungu    |   

S-au tras focuri de armă într-o localitate de lângă Vama Veche. Poliţia a fost alertată la 112, iar agenţii au intervenit de urgenţă. Au găsit arma cu care s-a tras într-o maşină. Potrivit anchetatorilor, scandalul în timpul căruia s-a folosit arma a pornit din cauza folosirii unor artificii într-un imobil.

Polițiștii au fost sesizați sâmbără seara, în jurul orei 22:00 că s-a auzit un foc de armă. Agenții au venit la fața locului și au constatat că această sesizare se confirmă.

De altfel, geamul securizat al ușii unui garaj era spart în acele momente. Totuși, s-a presupus că acest foc ar fi venit din curtea vecină. 

Oamenii legii au mers acolo și au vorbit cu cei aflați la fața locului, însă în acel moment nu au găsit nimic suspect. Tocmai de aceea acțiunea a continuat, pentru că și duminică, în jurul orei 9:30 au percheziționat autoturismele și bagajele celor implicați în acest incident.

Se pare că au găsit o armă neletală, supusă autorizării. Tocmai de aceea a fost deschis un dosar de cercetare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Subiecte în articol: artificii focuri de arma Vama Veche scandal
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile