Antena 3 CNN Externe S-a uitat o secundă la telefonul mobil și toată viața i s-a schimbat. Este înfiorător prin ce a putut să treacă fata. Cum arată acum

S-a uitat o secundă la telefonul mobil și toată viața i s-a schimbat. Este înfiorător prin ce a putut să treacă fata. Cum arată acum

Liz Marks avea 17 ani când a fost implicată într-un accident cumplit. Se afla la volanul mașinii sale, când, pentru o secundă, s-a uitat la un SMS pe telefonul mobil. Acea secundă i-a schimbat cursul vieții pentru totdeauna.

Mașina în care se afla Liz s-a ciocnit cu un camion. Autoturismul s-a făcut praf. În mod miraculos, Liz a supraviețuit, însă a rămas cu sechele pe viață.

„Am rămas oarbă la un ochi, nu mai am miros, nici nu mai aud cum trebuie. Un os care s-a rupt în timpul impactului mi-a secționat timpanul. Ochii mei nu mai pot produce lacrimi și nici nu pot adormi în mod natural, trebuie să iau mereu somnifere”, măturisește tânăra, la 4 ani de la accident.

Liz a realizat un material video, pe care l-a postat pe YouTube, pentru a arăta ce se poate întâmpla dacă folosești telefonul mobil atunci când conduci.




Subiecte în articol: accident rutier
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile