Antena 3 CNN Externe Mapamond S-a dus singură în luna de miere după ce logodnicul ei a murit. Povestea incredibilă a unei femei din Canada a ajuns virală pe internet

S-a dus singură în luna de miere după ce logodnicul ei a murit. Povestea incredibilă a unei femei din Canada a ajuns virală pe internet

de Bianca Chirilă    |   

Povestea incredibilă a unei femei din Canada a ajuns virală pe internet. Tânăra a povestit de ce a decis să meargă singură în luna de miere, după ce logodnicul ei a murit cu o lună înainte de nuntă. Şi-a documentat călătoria pe TikTok, pentru a-şi putea accepta mai uşor sentimentele şi pentru a se întâlni cu persoane care trec prin situaţii similare.

„Logodnicul meu a murit cu o lună înainte de nuntă, aşa că am decis să plec în luna de miere singură, să văd dacă viaţa merită trăită. Niciodată nu ştiu ce să răspund când lumea mă întreabă despre excursia asta. Adică, nu ştiu dacă ar trebui să mă deschid în faţa unor străini pe care i-am întâlnit acum două minute sau să îi mint”, a povestit ea.

Femeia a mai spus că „doliul este un proces foarte ciudat”.

„Cum mă simt azi e total diferit de cum o să mă simt mâine. Pe lângă dorinţa de a rezolva misterele morţii, am căutat pe net oameni care au trecut prin situaţii similare. Asta m-a ajutat enorm, să văd că alte persoane au supravieţuit după o pierdere şi asta mi-a dat speranţa că şi eu o voi face”, a mai spus ea.

Subiecte în articol: luna de miere logodnic nunta
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile