Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au fost invitați speciali, de Ziua Copilului, în bucătăria lui Ștefan Lungu

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au fost invitați speciali, de Ziua Copilului, în bucătăria lui Ștefan Lungu

În ediţia de sâmbătă după-amiază, Ştefan Lungu a gătit alături de Cătălin și Romică Țociu, familia care aduce mereu voia bună și zâmbetul pe chipul tuturor.

de Georgiana Adam    |   

Ştefan Lungu a gătit alături de Romică Țociu și fiul său, Cătălin. Preparatul copilăriei nu a fost o sarcină foarte grea pentru gazda emisiunii, aceasta trecând testul cu brio și fără emoții în fața invitaților săi mereu puși pe glume.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul ales de cei doi este unul delicios și ușor de preparat, pui cu cartofi prăjiți.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Printre glume și povești de familie, Cătălin și Romică Țociu au vorbit despre perioada copilăriei, dar și despre cele mai delicioase preparate care le încântau sufletele. 

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

Subiecte în articol: Gătit la costum Romică Țociu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile