Antena 3 CNN Actualitate Românul de 33 de ani căruia i s-a făcut rău în timpul zborului Paris-Cluj a murit. Venea să-și anunțe mama că va avea un nepot

Românul de 33 de ani căruia i s-a făcut rău în timpul zborului Paris-Cluj a murit. Venea să-și anunțe mama că va avea un nepot

de Andreea Ştefan    |   

Românul căruia i s-a făcut rău, marți, în timpul zborului Paris-Cluj a muritTânărul în vârstă de 33 de ani voia să îşi anunţe mama că va avea un nepot. El venea acasă, alături de soţia lui, după 4 ani. Bărbatul urmează să fie adus din Frankfurt în ţară în zilele următoare.

Bărbatul avea 33 de ani și venea în țară împreună cu soția pentru a le spune rudelor din Negrești-Oaș, din județul Maramureș, că vor avea un copil.

De 4 ani nu mai fuseseră în România. Aici, urmau să se revadă cu cei dragi și să le dea vestea cea mare.

„Este însărcinată şi chiar voia să-i dea vestea mamei lui Mişu şi că o să aibă surpriza băieţel sau fetiţă", spune vărul bărbatului, potrivit Observator.

La scurt timp după ce avionul a decolat din Paris spre Cluj-Napoca, bărbatului i s-a făcut rău. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi avut o criză de epilepsie.

Însoțitorii de bord i-au acordat pasagerului primul ajutor și au efectuat manevre de resuscitare. Apoi, aeronava a aterizat de urgență la Frankfurt.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

După 5 ore de întârziere, avionul a ajuns pe aeroportul din Cluj, însă fără bărbat, doar cu soția acestuia.

Bărbatul urmează să fie adus din Frankfurt în țară în zilele următoare.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile