Antena 3 CNN Externe Diaspora Românul care a executat un italian cu 7 focuri de armă a fost prins. Ar face parte din mafia italiană

Românul care a executat un italian cu 7 focuri de armă a fost prins. Ar face parte din mafia italiană

de Naty Badea    |   

Un român, care avea legături cu mafia italiană, este acuzat de uciderea unui italian în vârstă de 53 de ani în Reggio Calabria. Bărbatul a fost găsit în Marea Britanie unde fugise imediat după crimă şi extrădat în Italia. A fost dus la închisoare pentru a răspunde la întrebările anchetatorilor.

Conform Corrieredellacalabria, românul în vârstă de 35 de ani este acuzat că ar fi executat cu ce puţin 7 focuri de armă un italian.

Italianul avea 53 de ani şi a fost găsit decedat în propria locuință în februarie 2019. S-a deschis o amplă anchetă, iar din primele cercetări carabinierii au aflat că italianul era cunoscut ca fiind consumator de droguri, astfel încât cercetările au vizat mai ales traficanţii de droguri din zonă.

Astfel au ajuns să îl identifice ca principal suspect pe român bănuit că ar fi avut legături cu mafia `Ndragheta.

Din datele reconstituite de anchetatorii italieni, românul ar fi tras cu arma de aproape ceea ce le-ar fi sugerat acestora că ar fi fost vorba despre o execuţie. Ulterior românul a reuşit să fugă la câteva luni după crimă în Marea Britanie unde s-a ascuns mai multă vreme. În final a fost arestat acolo, iar acum a fost extrădat în Italia şi condus în închisoare unde va trebui să răspundă la întrebările anchetatorilor.

În acest moment carabinierii vor să afle care au fost complicii românului în cazul acestei crime.  

Subiecte în articol: mafia italiana ndragheta roman impuscaturi
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile