Antena 3 CNN Externe Mapamond Românul care a evadat de două ori în Italia. A luat un ostatic și l-a obligat să îl ducă la Napoli

Românul care a evadat de două ori în Italia. A luat un ostatic și l-a obligat să îl ducă la Napoli

de Naty Badea    |   

A evadat deja o dată din închisorile din Italia, iar acum este căutat din nou. Este vorba despre un român în vârstă de 28 de ani care a reuşit să fugă în timp ce se afla la un control medical la spitalul din provincia Caserta.

Conform IlPescara bărbatul s-a prefăcut că şchiopătează şi astfel a reuşit să obţină trimitere pentru a face o radiografie. Ajuns la camera de gardă românul a cerut să meargă la baie, de unde a reuşit să fugă pe geam.

Imediat după ce a evadat, deţinutul a atacat un fermier în vârstă de 60 de ani care locuieşte în apropierea spitalului şi l-a forţat pe acesta să îl ducă la Napoli după ce l-a ameninţat cu o şurubelniţă. Fermierul a încercat să scape şi românul l-a rănit, apoi odată ajuns la Napoli, acesta l-a jefuit pe fermier de bani şi de alte obiecte personale şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii italieni sunt pe urmele fugarului român şi din ultimele informaţii acesta a reuşit între timp să îşi schimbe hainele pe care le avea atunci când a evadat. 

Românul a mai reuşit să scape dintr-o închisoare italiană şi în 2021 alături de un complice.

Acum autorităţile din Italia sunt pe urmele lui şi speră să îl găsească cât mai repede, având în vedere că românul este considerat un deţinut periculos. 

Subiecte în articol: Italia detinut evadat inchisoare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile