Antena 3 CNN Externe Diaspora Doi români, acuzați că au închiriat zeci de mașini în Germania şi le-au vândut pentru 700.000 de euro

Doi români, acuzați că au închiriat zeci de mașini în Germania şi le-au vândut pentru 700.000 de euro

Doi români sunt acuzaţi în Germania că au închiriat zeci de maşini pe care, ulterior, le-au vândut. Prejudiciul se ridică, potrivit autorităţilor, la aproximativ 700.000 de euro.

de Roxana Mihăiescu    |   

Joi, 30 noiembrie, o instanță de la Tribunalul din Heilbronn a demarat procesul împotriva a doi cetățeni români, acuzați de implicare într-o vastă schemă de fraudă comercială.

Bărbații sunt acuzați că ar fi închiriat vehicule și apoi le-au revândut terților, cu documente false.

Potrivit presei internaționale, între martie și septembrie anul trecut, cei doi români au vândut, în mod fraudulos, un total de 32 de vehicule cu o valoare totală de aproximativ 700.000 de euro.

Citește și: Doi români au furat 100.000 de euro de la un pensionar spaniol | S-au lăudat pe Facebook cu averea lor pentru a stârni invidia rudelor din țară

În acest scop, inculpații au făcut acte de identitate false și de înregistrare false. Românii ar fi activat în toată partea de sud a Germaniie, inclusiv în Heilbronn.

A14-a Cameră Penală a programat șapte zile de proces și urmează să audieze patru martori, scrie cotidianul german Stimme, citat de Știri Diaspora.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile