Antena 3 CNN Externe O româncă a fost condamnată în Irlanda după ce a deschis opt conturi bancare | Judecătoare: "Şi-a folosit greșit inteligența"

O româncă a fost condamnată în Irlanda după ce a deschis opt conturi bancare | Judecătoare: "Şi-a folosit greșit inteligența"

O româncă cu condamnări anterioare în patru țări diferite a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare după ce a deschis opt conturi bancare folosind identități false pentru a facilita frauda internațională.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Detectivul anchetator a

Bilete de avion la mai puțin de doi euro | O companie aeriană a vândut bilete la preț de nimic după o eroare a aplicației

500 de euro pentru fiecare cont bancar deschis

Maria Popovici a pledat vinovată la Dublin Circuit Criminal Court la patru acuzații de utilizare de acte de identitate false pentru a deschide conturi bancare la date cuprinse între octombrie 2016 și octombrie 2018. Românca a spus că primea 500 de euro pentru fiecare cont bancar deschis și că "nu a acumulat nicio avere personală datorită acestor infracțiuni". Potrivit, Breaking News.ie în instanță a fost prezentată și o scrisoare de la părinții ei din România, care spun că sunt fericiți să-și primească fiica înapoi pentru a locui cu ei. 

Judecătoarea Orla Crowe nu a fost impresionată de calitățile româncei și a spus că Popovici a participat la "o fraudă online internațională de mare complexitate" și că "și-a folosit greșit inteligența". 

Subiecte în articol: româncă arestată cont bancar
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile