Antena 3 CNN Actualitate Un român dispărut de două săptămâni a fost găsit mort într-o maşină strivită, pe malul unui râu din Loreto, Italia

Un român dispărut de două săptămâni a fost găsit mort într-o maşină strivită, pe malul unui râu din Loreto, Italia

Moarte misterioasă pentru un român stabilit în Italia, dat dispărut de mai bine de două săptămâni. Bărbatul a zăcut mort timp de 17 zile într-o maşină strivită până să fie găsit, întâmplător, de un localnic care căuta lemne.

de Georgiana Adam    |   

Un român în vârstă de 44 de ani, dispărut de două săptămâni în Italia, a fost găsit mort într-o maşină strivită, într-o prăpastie de pe malul unui râu situat în apropierea localităţii Loreto din provincia Ancona, regiumea Marche.

Dorel Văduva era stabilit în Loreto, alături de familia sa. Mama sa a fost cea care a alertat autorităţile, pe 31 ianuarie 2024, atunci când românul a dispărut fără urmă.

Au urmat zile de coşmar pentru femeia care nu avea nicio informaţie despre unde s-ar putea afla fiul ei. Acesta fusese văzut pentru ultima dată urcându-se în maşina sa, un autoturism marca Audi A3, iar ulterior a dispărut complet.

Ieri, după 17 zile în care românul a fost căutat de poliţişti şi carabinieri, un localnic din Loreto, care se plimba pe malul râului Tavo, pentru a căuta lemne, a descoperit, într-o prăpastie, o maşină strivită, iar în interior cadavrul unui bărbat. Imediat, acesta a sunat la numărul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei, dar şi un echipaj medicale.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul găsit mort în maşină era românul Dorel Văduva, dat dispărut de 17 zile.

Potrivit primelor informaţii, se pare că românul ar fi fost implicat într-un accident, în ziua în care a fost văzut pentru ultima dată, şi, având în vedere faptul că maşina s-a răsturnat pe câmp şi apoi a ajuns într-o prăpastie de pe malul râului, nimeni nu a observat accidentul, astfel că românul a murit în maşina strivită.

Potrivit jurnaliştilor de la Rete8, românul avea o fiică, care nu locuia cu el, ci cu fosta sa soţie, de care era separat.

Subiecte în articol: Italia Loreto român în Italia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben