Antena 3 CNN Externe Român cu frizerie în UK, filmat când șterge tricolorul de pe fațada salonului, de frica „vânătorilor de migranți”

Român cu frizerie în UK, filmat când șterge tricolorul de pe fațada salonului, de frica „vânătorilor de migranți”

de Mia Lungu    |   

Proprietarul român al unei frizerii din UK a fost filmat când acoperea tricolorul de pe fațada salonului, cu spray negru, de frica protestatarilor anti-migranți.

Românii se apără de vânătorii de migranţi din Marea Britanie. De teama acestora, proprietarul frizeriei a șters drapelul României și inscripția "Frizerie românească".

Acesta a fost filmat în timp ce era urcat pe o scară și acoperea, în grabă, cu vopsea neagră, drapelul și scrisul de pe geamul salonului său.

Potrivit Anunţul UK, românul era cunoscut drept unul dintre cei mai mândri și mai patrioți din East Ham, dar a ajuns acum la concluzia că e mai bine să-și ascundă originile decât să riște să i se spargă geamul și să-i fie distrus totul în interior. 

Imaginile video au ajuns pe rețelele de socializare, însoțite de descrierea „Românii, când aud că sunt proteste”.

Regele Charles a denunţat protestele care au cuprins Marea Britanie. Un poliţist englez a fost atacat cu cărămizi şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza loviturilor. Protestele au izbucnit săptămâna trecută după ce trei fetițe au fost ucise în urma unui atac cu cuțitul, de fiul unor migranți din Rwanda.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile