Antena 3 CNN Externe Un român de 33 de ani este acuzat că a omorât o femeie de 86 de ani din Marea Britanie

Un român de 33 de ani este acuzat că a omorât o femeie de 86 de ani din Marea Britanie

Un român, în vârstă de 33 de ani e acuzat că a ucis-o pe Freda Walker, în vârstă de 86 de ani, în casa ei din Derbyshire și că a încercat să îl omoare și pe  soțului ei.

de Alexandra Ionescu    |   

Poliția din Derbyshire a descoperit cuplu la casa lor din Langwith Junction sâmbătă. Freda a fost declarată moartă la fața locului, Kenneth este internat în spital cu răni grave.

Vasile Culea, în vârstă de 33 de ani a fost arestat  joi.  Românul a apărut în instanță îmbrăcat într-un hanorac gri și pantaloni de jogging gri și a vorbit prin intermediul unui interpret român pentru a-și confirma numele, adresa și data nașterii.

Flancat de doi paznici, el a ramas in picioare pe parcursul audierii de cinci minute, in timp ce un consilier juridic a citit acuzațiile la Curtea de Magistrați din Nottingham.

Procurorul Callum Morris a spus că Culea a fost acuzat de „cea mai gravă dintre infracțiuni”. 

Sâmbăta trecută dimineața, un vecin îngrijorat a găsit cadavrul lui Freda, despre care se spune că este un pilon al comunității locale din Langwith Junction din Derbyshire, și pe Ken, consilierul orașului Shirebrook, în casa lor.

Culea, a cărui pagină de Facebook îl descrie ca venind din Oltenița a fost arestat la domiciliul său din Church Warsop, Nottinghamshire, la primele ore ale dimineții de joi.

Church Warsop se află la doar trei mile de orașul Langwith Junction din Derbyshire, unde se presupune că a avut loc crima.

Pe profilul său de Facebook scrie ca locuiește în Mansfield, Nottinghamshire și este cunoscut sub numele de Vasy. Se pare că a fost ultima dată în orașul său natal în 2015, potrivit The Daily Mail.

 

Subiecte în articol: Marea Britanie crima roman Derbyshire
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile