Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce rochii de ocazie se poartă în 2023?

Ce rochii de ocazie se poartă în 2023?

Anul 2023 va fi un an în care tendințele modei în materie de rochii sunt pline de sugestii interesante. Atunci când alegi o rochie de ocazie, merită să fii atentă la tendințele actuale în croială, țesături, decorațiuni și imprimeuri.

de Georgiana Adam    |   

Dar, pentru a arăta cu adevărat elegant, nu este suficient să ai culoarea potrivită sau croi la modă, ai nevoie și de eleganța pe care ți-o poate oferi doar o rochie cusută cu precizie.

Ce culori sunt în tendințe rochii de ocazie în 2023?

O soluție foarte bună pentru o ocazie specială, precum o nuntă, sunt orice țesături strălucitoare. Vor merge bine atât cele intercalate cu un fir delicat auriu sau argintiu, cât și cele decorate cu elemente strălucitoare. Sclipiciul este în mod clar în tendințe pentru rochii elegante în acest an. Fie că este vorba de paiete, cristale sau materiale metalice - tot ce strălucește este la modă. Un pic de nebunie este cu siguranță permis cu o ocazie specială. Așa că, nu îți fie frică să strălucești!

Culori discrete

Doamnele care preferă alură mai discretă pot întotdeauna să aleagă o rochie pastel de cocktail, așa cum sunt modelele pe Zonia.ro. Culorile strălucitoare luminează fața, te fac să arăți strălucitoare și mai tânără. În acest an, tendințele rochii indică unele culori pastelate precum gri liliac, roz cristal sau albastru deschis și delicat. De asemenea, merită să acorzi atenție culorii vaniliei, care va fi perfectă și pentru ținute pentru nuntă.

Rochii roșii pentru intensitatea trăirii

Dar un roșu viu și suculent va domni și în acest sezon. Este una dintre acele culori care, în ciuda intensității sale, nu se demodează niciodată și atrage mereu atenția. O rochie roșie va ieși în evidență indiferent dacă alegi lungimea deasupra genunchiului, până la genunchi sau maxi.

Fucsia feminină

Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon este fuchsia - această culoare este foarte energică și poartă o vibrație pozitivă. O rochie în această culoare te va pune deja într-o dispoziție bună. 

Rochii de ocazie la modă în 2023

Poți alege liber croiala rochiei în care vei apărea la petrecere. Totul depinde de preferințele și stilul tău sau de silueta ta, pentru ca rochia să-ți pună în valoare cât mai bine atuurile. Se poartă în continuare catifeaua, tul sau dantela. 

Rochii elegante clasice

Anul acesta poți miza atât pe o rochie clasică, cât și pe una ceva mai extravagantă. Una dintre tendințe sunt rochiile cu decupaje. Cu toate acestea, decupajele prea adânci nu vor fi potrivite pentru o ocazie precum nunta.

O altă tendință semnificativă sunt rochiile cu mâneci bufante, specifice anilor 80. Pe podiumurile lumii se pot vedea multe propuneri cu astfel de mâneci. Menționând anii 80, este imposibil să nu îți îndrepți atenția către rochia finisată în stilul „bauble”. Aceasta este una dintre principalele tendințe rochii la modă din acest an. Ar trebui să fii atentă și la rochiile cu volan, care sunt foarte la modă, iar o astfel de ținută va funcționa în orice ocazie specială.

Transparența și feminitate

O altă tendință principală în tendințele din acest an este transparența. În timp ce o nuntă nu este o ocazie în care poți apărea într-o rochie complet transparentă, poți miza pe țesături transparente în unele dintre părțile sale, de exemplu la mâneci. Acest lucru dă un efect foarte elegant și sexy!

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet