Antena 3 CNN Actualitate Inedit Robert și-a pierdut tatăl în urmă cu două luni, iar mama lui avea probleme de sănătate. Nu reușea deloc să înțeleagă de ce i se întâmplă lui toate acestea. Tânărul postase ceva șocant pe Facebook, dar nimeni nu a înțeles ce urmează. Acum e prea târziu

Robert și-a pierdut tatăl în urmă cu două luni, iar mama lui avea probleme de sănătate. Nu reușea deloc să înțeleagă de ce i se întâmplă lui toate acestea. Tânărul postase ceva șocant pe Facebook, dar nimeni nu a înțeles ce urmează. Acum e prea târziu

Robert și-a pierdut tatăl în urmă cu două luni, iar mama lui avea probleme de sănătate. Nu se împăca deloc cu problemele care parcă îl acaparaseră în totalitate.

În urmă cu o zi, tânărul de 31 de ani, care lucra ca taximetrist în Vaslui, a vorbit cu mama lui care se externa dintr-un spital din Moinești, județul Bacău.

Îi spusese că vine să o ia, dar femeia îl refuzase. Dacă știa ce avea să se întâmple, recunoaște că mai bine îl lăsa să vină să o ia.

În timpul zilei de sâmbătă, femeia a încercat să îl sune, dar Robert nu a mai răspuns. Când a ajuns acasă și a intrat în baie a avut un șoc. Băiatul era mort. Se spânzurase.

Robert nu și-a revenit deloc după moartea tatălui său. Iar pe profilul său de Facebook, postaste fotografii cu tatăl său în sicriu. Un semn clar că nu își revenise.

Criminaliștii care au cercetat acest caz, au concluzionat faptul că este vorba despre o sinucidere. Victima nu a lăsat niciun bilet, în care să își explice gestul, scrie vremeanoua.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile