Antena 3 CNN Actualitate Robert Negoiță a ajuns la DNA. Primarul sectorului 3 spune că nu știe de ce l-au chemat procurorii

Robert Negoiță a ajuns la DNA. Primarul sectorului 3 spune că nu știe de ce l-au chemat procurorii

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a ajuns în această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București, transmite Antena 3.

"Nu șiu de ce am fost convocat", a declarat acesta la sosire. El a fost întâmpinat de cunoscutul protestatar Marian Moroșanu, zis "Ceaușescu", care i-a strigat edilului "dă banii înapoi" și "borfașule".

În trecutul recent, procurorii DNA au demarat cercetări într-un dosar în care Negoiță ar avea calitatea de suspect pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu, săvârșită în exercițiul mandatului.

Oamenii legii au efectuat, în februarie,  17 percheziții în București şi Ilfov, una dintre acestea având loc la Primăria Sector 3.

Cu acea ocazie, Robert Negoiță a fost audiat.

Potrivit DNA, în perioada 2015-2021, primarul sectorului 3, "cu încălcarea prevederilor legale, ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii și intabulării" unui bloc din zona centrală a municipiului București.

Procurorii au menționat la momentul respectiv că, în cauză, se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane.

Știrea se actualizează pe măsură ce apar informații noi.

Subiecte în articol: Robert Negoita sectorul 3 DNA
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile