Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Rime, voie bună şi amintiri din copilărie cu Flick, “Domnul Rimă”, invitatul lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum

Rime, voie bună şi amintiri din copilărie cu Flick, “Domnul Rimă”, invitatul lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum

Ştefan Lungu a gătit alături de Flick, “Domnul Rimă”, unul dintre cei mai iubiți oameni de radio de la noi din țară.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul ales de către Flick este unul absolut delicios, adana kebab,  o mâncare din carne din bucătăria turcească.

"Domnul Rimă" a avut o copilărie frumoasă la țară, lângă Câmpina. O amintire marcantă din copilărie este momentul când a căzut dintr-un cireș și și-a rupt încheietura mâinii, dar din frica de spital nu a recunoscut durerea imediat.

O altă întâmplare memorabilă pe care Flick a mărturisit-o gazdei emisiunii, s-a petrecut la 19 ani, când, după ce a băut opt beri la bar cu prietenii din sat, a ajuns acasă cu ajutorul unei vecine. Bunica sa nu a mai vorbit mult timp cu el, considerând că a făcut-o de râs în fața satului.

Flick nu a fost „băiatul mamei” sau „băiatul tatei”, fiind nevoit să se descurce singur, având doi frați mai mici. Părinții i-au oferit o educație solidă, meditații și condiții pentru a reuși. A fost premiant în școală și a intrat la cel mai bun liceu din Câmpina cu media 8.74, terminând bacalaureatul cu 9.55, printre primii 10. Mama lui era mândră.

La 18 ani, a plecat de acasă cu un rucsac și câteva haine, fără ajutor financiar, deoarece părinții aveau încă doi copii de crescut, a mai povestit acesta.

Subiecte în articol: Gătit la costum flick Domnul Rimă
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile