Antena 3 CNN Life Timp liber Film Richard Gere spune că el și Julia Roberts „nu au avut chimie” în „Pretty Woman”. Dezvăluirile actorului despre filmul celebru

Richard Gere spune că el și Julia Roberts „nu au avut chimie” în „Pretty Woman”. Dezvăluirile actorului despre filmul celebru

de Mia Lungu    |   

Actorul Richard Gere a împărtășit câteva gânduri amintindu-și de filmul său de succes din 1990, „Pretty Woman”.

Prezent în weekend la un masterclass din cadrul celei de-a 81-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția, Gere a glumit spunând că el și Julia Roberts nu au avut „nicio chimie” într-o scenă în care personajul său, omul de afaceri bogat Edward, o dezbracă pe Vivian, personaj interpretat de Julia Roberts.

[GAL layout="5"]

„Acest actor și această actriță evident că nu au avut chimie între ei”, a spus Gere. „Nu am mai văzut asta de mult timp. Este o scenă sexy”.

Gere a declarat că rolul său în comedia romantică de succes a fost „subevaluat în mod criminal”.

„A fost practic un costum și o tunsoare bună”, a spus el.

„Practic am improvizat această scenă”

Gere a spus că nu știa cât de mult succes va avea filmul.

„Acesta este un film, un film foarte mic cu un regizor minunat numit Garry Marshall”, a explicat Gere. „Dar ne distram făcând acest film micuț. Nu știam dacă cineva va vedea vreodată acest film mic, mic. Nimeni nu i-ar fi acordat vreodată atenție acestui film micuț.”

Mare greșeală, desigur, deoarece comedia romantică a devenit unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale vremii.

Vedeta a mai spus că scena sexy cu pianul a fost improvizată.

„Garry mi-a spus: „Ce faci noaptea târziu într-un hotel? Iar eu i-am spus: 'Ei bine, de obicei sunt în jet-lag'”, și-a amintit actorul acum în vârstă de 75 de ani. „Așa că stau treaz toată noaptea și, de obicei, există undeva o sală de bal, sau un bar, și găsesc un pian și cânt la pian'”.

„Așa că practic am improvizat această scenă”, a adăugat el. „Am început să cânt ceva mohorât care reprezenta viața interioară a acestui personaj.”

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile