Antena 3 CNN Politică REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rareș Bogdan: PNL este pregătit să guverneze întreaga Românie

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rareș Bogdan: PNL este pregătit să guverneze întreaga Românie

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rareş Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, i-a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă, "pentru modul incalificabil'' în care a organizat scrutinele de duminică, adăugând că PNL este pregătit să guverneze întreaga Românie. A vorbit și de guvernare.

"PNL nu va guverna doar pentru membrii săi, nu va guverna doar pentru votanţii săi, PNL este pregătit să guverneze întreaga Românie. Va fi un partid care va avea o politică pentru toţi românii, indiferent unde s-ar găsi ei, pentru ca toţi să vadă ce înseamnă buna administraţie liberală. Vom avea un for de conducere în care vor hotărî următorii paşi. (...) Mai important decât orice este faptul că românii au înţeles să dea o lecţie celor care i-au sfidat doi ani şi jumătate şi au fost mai preocupaţi de drepturile infractorilor, ale deţinuţilor, decât ale oamenilor cinstiţi. Următoarele ore sunt decisive, trebuie să păziţi fiecare vot, bucuria o vom sărbători mâine, următoarele ore trebuie să păziţi voturile date de români, este important ca nimeni să nu poate tranzacţiona sau frauda vreun vot", a mai spus acesta.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile