Antena 3 CNN Economic Revolut stârnește noi controverse

Revolut stârnește noi controverse

"Nu suntem aceeași companie care eram acum 12-18 luni", a scris Nikolay Storonsky, CEO al Revolut, încercând să pună capăt la ceea a fost descris ca fiind săptămâna lui Revolut în iad.

În interval de câteva zile, între sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie, au apărut o serie de povestiri care au generat preocupări legate de greșelile și eșecurile de management la începutul creșterii start-up-ului, scrie publicația Wired.

După peste trei ani de creștere crescândă, lansări de produse noi și relatări despre cum Revolut a luat fața băncilor mari, a început să apară o imagine diferită.

Compania s-a confruntat cu o serie de plecări importante, a cerut solicitanților de locuri de muncă să lucreze gratuit și a obținut o parte din creșterea sa vertiginoasă prin stoarcerea personalului pentru a atinge obiective imposibile.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor lui Storonsky de a da impresia că Revolut și-a lăsat în urmă problemele, compania a continuat să facă cereri excesive de solicitanți de locuri de muncă și a reacționat dur la critici.

Mai multe, pe Wired.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile